Sponsoring

De KEO Renault
keoOp woensdag 4 augustus werd bij autobedrijf Brandsma een nieuw model Renault geïntroduceerd:
de KEO!
In aanwezigheid van Wibo Brandsma onthulde Martin van de Par dit vervoermiddel waarvan er maar één in de wereld rond zal rijden en wel voornamelijk tussen Steenwijk en Groningen. Er is nog iemand bij deze openbaring aanwezig: Chantol Keo, de rappe spits van het eerste elftal! Is deze auto naar hem vernoemd? Het zal toch niet! Toch wel.

keo1
Martin geeft uitleg. “Chantol woont en studeert in Groningen en pendelt dus voor trainingen en wedstrijden met de trein heen en weer. Dat is natuurlijk niet ideaal en toen hij te kennen gaf dat hij misschien beter in Groningen kon gaan ballen, ben ik eens gaan nadenken of we iets konden doen om hem voor Roodwit te behouden. Ik vind hem namelijk een belangrijke speler voor het eerste en zie hem graag hier blijven. Met in mijn achterhoofd het autootje van de gebroeders Jansen in gedachten heb ik Wibo Brandsma van het gelijknamige autobedrijf benaderd en die wilde graag meewerken aan het oplossen van een vervoersprobleem om zodoende Chantol in Steenwijk te kunnen houden.

keo
Wij zijn vervolgens overeengekomen dat Chantol deze fraaie auto in bruikleen krijgt gedurende de periode dat hij bij ons (VV Steenwijk) actief is en ik ga er toch vanuit dat dat zeker nog twee seizoenen zullen zijn”. Iedereen blij maar de weggebruikers zijn gewaarschuwd: KEO op de snelweg! Nu maar hopen dat hij zijn snelheid bewaart voor de wedstrijden want mij is in ieder geval niet bekend wie er voor eventuele bekeuringen op gaat draaien. Komt nog eens bij dat zijn auto gemakkelijk herkenbaar is: een goed gelijkendeafbeelding van Chantol is groot op de motorkap waarneembaar!